Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor werkzaamheden in de bouw of constructie, zoals CNC freeswerk, schakelt u dit bedrijf in

Wanneer u werkzaamheden wilt laten uitvoeren in de machinebouw, constructie of offshore, is vaak specifieke kennis en ervaring nodig. In veel gevallen wordt namelijk gebruik gemaakt van machines die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen wanneer u een onervaren operator bent. Kies er daarom voor om een bedrijf in te schakelen dat al jaren actief is in uw branche. Een van deze bedrijven vindt u in Nieuwdorp, vlak bij Middelburg. Overlasko Konstruktie BV biedt een breed scala aan diensten aan, zoals CNC draai- en freeswerk, maar ook laswerkzaamheden en de montage van constructies.

Schakel deze expert in voor verschillende verspaningstechnieken

Al sinds 1993 voert Overlasko Konstruktie BV groot en zwaar machinewerk voor u uit met uiteenlopende technieken op het gebied van verspaning. Zij hebben alle kennis in huis om uw materiaal op een professionele manier te bewerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • CNC draai- en freeswerk
  • Zagen
  • Boren
  • Kotteren

Het CNC draai- en freeswerk gebeurt met een computergestuurde machine die een roterende beweging gebruikt om uw materiaal – zoals hout, kunststof of metaal – op maat te bewerken. Naast verspaning, kunt u bij deze expert ook terecht voor het stralen en conserveren van metalen. In hun loods zorgen zij ervoor dat u weer voor lange tijd vooruit kunt met uw stalen objecten, zoals containers en hekwerk.

Meer weten over de diensten? Neem contact op met de specialist

Alle werkzaamheden van Overlasko Konstruktie BV worden uitgevoerd onder zeer strenge kwaliteitsnormen. Zo beschikt het bedrijf over de certificaten van ISO 9001, EN1090-1 EXC. Class 4 en ISO 3834-2. U kunt er dus zeker van zijn dat uw objecten met de grootste zorg behandeld en op maat gefreesd worden. Wilt u gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf, zoals het CNC freeswerk? Neem dan contact op met de professionele medewerkers via de contactgegevens op de website. Zij vertellen u graag meer!

https://overlasko.nl/