Miron bv
Image default
Financieel

Is Litecoin de nieuwe en verbeterde zilveren munt?

Litecoin is sinds 2021 de leidende naam geworden in vele cryptocurrencies, maar vele anderen zijn op het toneel gekomen en zijn toegetreden tot de concurrentie. Het meest opvallende alternatief voor litecoïne is echter Monero die zich ook als een sterke concurrent heeft gevestigd. Een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee is hun technologie. Beide zijn gebaseerd op bewijs van werktechnologie, maar de manieren waarop ze dit verschil bereiken, is anders.

 

Litecoins Groot voordeel ten opzichte van Monero is de snelle transactiesnelheid. Omdat het de UTX-database niet gebruikt zoals andere concurrerende valuta’s, reist deze snel van het ene blok naar de volgende. Met ongeveer een halve minuut per blok transmissie is litecoïne aanzienlijk sneller dan Monero, die ongeveer een kwart van een seconde per blok kan gaan.

 

Een ander enorm voordeel voor Litecoin is het gebrek aan effectief gedrag van de mijnwerker. In tegenstelling tot de meeste andere concurrerende valuta ervaart Litecoin nooit wat bekend staat als Miner Centralization. Dit is waar een ISP het netwerk kan verborgen en alle volgende transacties dwingen om door de hoofdafstand te gaan in plaats van de willekeurige Litecoin-mijnwerker. Dit gedrag kan transactietijden aanzienlijk vertragen of volledig stoppen op Litecoin.

 

Dus hoe ben je een verwisselbare token benaderen, zoals litecoin? U wilt erin investeren op dezelfde manier die u zou investeren in een andere vluchtige en hoogwaardige handelsvaluta. Dat betekent dat u een solide technische analysetool wilt gebruiken om u te helpen de markt te meten en de juiste beslissingen te nemen als het gaat om uw Bitcoin-aankopen en verkoop. Veel mensen kijken uit op dit zeer belangrijke aspect van investeren in valuta’s en verliezen veel geld omdat ze geen goede analysetools gebruiken.

 

Een bepaalde tool die ik aan te bevelen is de marktvolatiliteitsmeetgereedschap. Dit wordt gratis verstrekt bij elk geval van account waarmee u zich aanmeldt met een makelaar. Hiermee kunt u de volatiliteit van elk van de belangrijkste uitwisselingen volgen en vergelijken, terwijl u de marktkap en de dagelijkse toename kunt bekijken en de waarde van alle toppactie van litecoïnen kunt afnemen. Dit is een essentieel kenmerk, aangezien de prijs van Bitcoins dagelijks toeneemt. Deze informatie gemakkelijk volgen en analyseren helpt meer geïnformeerde beslissingen over welke valuta’s om te kopen en verkopen.

 

Eindelijk moedig ik je sterk aan om de kans te onderzoeken voor het kortlopen van Litecoin. Door een valuta te halen, koopt u het gewoon tegen een lagere prijs, zodat u een winst zou kunnen realiseren wanneer de prijs stijgt. Uiteraard zijn er inherente risico’s verbonden aan deze techniek, maar door de juiste technieken en strategieën te gebruiken, kunt u uw kans op succes aanzienlijk verhogen. Als je echt bekwaam bent bij het kortlopen van Litecoins, zou ik voorstellen om een tutorialcursus en een solide beleggingsstrategie te krijgen om je te begeleiden. Het laatste dat je hoeft te doen is je shirt verliezen vanwege een slechte handel.

Koop of verkoop Litecoin van Bitcoinmester