Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een therapie- of praktijkruimte huren nabij Utrecht

Heb jij een eigen onderneming gericht op therapie, massage, gezondheid of iets in deze richting? Dan huur je bij Santura in Driebergen, nabij Utrecht, eenvoudig een praktijkruimte voor jouw werkzaamheden. Santura heeft op de bovenste verdieping diverse ruimtes beschikbaar die kunnen dienen als praktijkruimte of therapieruimte. Bied jij dus diensten aan in preventieve gezondheid, massage, persoonlijke ontwikkeling, inzichtgevende technieken of spirituele ontwikkeling? Twijfel dan niet om een fantastische praktijkruimte te huren nabij Utrecht en profiteer van de voordelen die Santura je kan bieden.

De beschikbare ruimtes van deze aanbieder

Als je een praktijkruimte wilt huren bij Santura in Driebergen, nabij Utrecht, heb je de keuze uit diverse ruimtes. Geef je veel een-op-een coaching en heb je daarvoor niet heel veel ruimte nodig? Huur dan de kleinste ruimte van 6,5 vierkante meter. Heb je wat meer ruimte nodig dan dat, bijvoorbeeld voor massages of andere diensten waarvoor je een behandeltafel nodig zou hebben? Dan is de ruimte van 14,5 vierkante meter waarschijnlijk het meest geschikt. Ook is er een nog een ruimte van 18 vierkante meter beschikbaar met een bank, stoelen en een relax stoel. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepssessies. Alle ruimtes zijn bovendien gemeubileerd en klaar voor gebruik.

Profiteer van diverse voordelen

Als je een ruimte huurt bij Santura, profiteer je van een aantal voordelen. Zo mag je gebruik maken van alle faciliteiten, wat meerdere voordelen geeft voor jou en jouw cliënten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van de wachtruimte en het toilet
  • Vermelding op de website en nieuwsbrieven van Santura
  • Verspreiding van flyers tijdens lezingen en workshops van Santura
  • Doorverwijzing van cliënten vanuit Santura

Ontdek de mogelijkheden van het huren van een praktijkruimte

Ben je enthousiast geworden na het zien van al deze voordelen? Neem dan direct contact op met Santura voor het huren van een therapie- of praktijkruimte in Driebergen, nabij Utrecht. Zij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

https://santura.nl/