Miron bv
Image default
Woning en Tuin

Bij Deens vind je de perfecte accessoires voor je woning

Urban Cotton kleden voor aan de muur, nostalgische kaarsenstandaards en moderne lampen bestel je bij Deens. Of ben je op zoek naar een nieuwe lamp? Deens.nl is een online shop waar je zeker zult slagen. Wist je trouwens dat er in de prehistorie al lampen werden gebruikt? Een stenen schaal werd gevuld met dierlijk vet en daarin brandde een wiek. De eerste olielampen dateren uit de Griekse en Romeinse tijd. Er werd destijds olijfolie gebruikt. Aan de eerste gloeilamp (rond 1878/1879) gingen de petroleumlamp, gaslamp, carbidlamp, petromaxlamp, booglamp en nernstlamp vooraf.

Uitgebreide lampencollectie van it’s about RoMi

De its about RoMi lampencollectie op Deens.nl is bijzonder veelzijdig. Er zitten hanglampen bij voor boven de eettafel, kleine staande exemplaren die geschikt zijn voor een bijzettafeltje of kast, plafondspots voor in de gang, wandlampen in allerlei stijlen enzovoort. We staan nu stil bij it’s about RoMi vloerlampen. De naam zegt het al deze lampen hebben een stevige voet voor op de vloer. Ongeacht welke vloer: die van je living, slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer. De Marseille is een hippe lamp met bescheiden maten. De kap is 17 cm hoog en heeft een diameter van 12 cm. De complete lamp heeft een lengte van 141 cm. Hij is gemaakt van ijzer dat in een warme tint is gespoten. Je hebt hierbij de keuze uit: terra, zand en zwart. Houd jij van wit? We kunnen de Hollywood aanraden. Je herkent er direct een filmspot in. De driepootlamp is gemaakt van ijzer en is 193 cm hoog. Voor verdere details van beide lampen (denk aan de fitting, het aanbevolen aantal Watt en de lengte van het snoer) verwijzen we naar Deens.nl.

Lantaarns zijn echte sfeermakers

Lampen zorgen voor veel sfeer in huis. Zeker als je ze aanvult met een elegante lantaarn met kaars. De ronde, bruine lantaarn Pamal antiek van House Doctor is een fraai voorbeeld. Hij is 52 cm hoog en de diameter is 30 cm; je kunt er kaarsen in allerlei maten en vormen in kwijt. De lantaarn heeft een handvat zodat je ‘m gemakkelijk kunt verplaatsen. De Manurai antiek, tevens van House Doctor, is een rechthoekige lantaarn van messing in bronstint. Dit zijn de afmetingen: 40 cm bij 40 cm bij 70,5 cm. Er passen vierkante en ronde kaarsen in. Een set kaarsen kan natuurlijk ook.

https://www.deens.nl/nl/