Miron bv
Image default
Dienstverlening

Laat de vloerverwarming direct in de cementdekvloer infrezen

Vloerverwarming is al een tijd lang ontzettend populair. Dit is uiteraard niet zo gek! Wist u dat vloerverwarming een zeer gezonde manier van verwarmen is? Deze vorm van verwarming heeft namelijk minder vochtplekken en schimmels tot gevolg dan reguliere radiatorverwarming. Dit komt de luchtkwaliteit in de ruimten erg ten goede. Daarnaast is vloerverwarming ook nog eens energiebesparend, omdat de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. U hoeft de verwarming dus niet extra aan te laten springen.

Is het mogelijk om vloerverwarming te leggen in een gewapende vloer?

Wanneer u een specialist inschakelt om dit voor u uit te voeren, is dat zeker mogelijk! Het infrezen van een vloerverwarming wordt gedaan door sleuven in de cementdekvloer te frezen. Hier komen de buizen van de vloerverwarming in te liggen. Het is echter wel belangrijk dat de draagkracht van uw vloer voldoende blijft. Daarom wordt er vaak voor gekozen om een cementdekvloer te voorzien van een wapening. Hierbij wordt in veel gevallen gewerkt met glasvezel of metalen netten die extra stevigheid brengen. Wanneer de specialist dan de sleuven voor de vloerverwarming gaat infrezen, gaat dit niet ten koste van de draagkracht die de vloer heeft. Veilig en verantwoord verwarmen is de boodschap!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor de vloerwerkzaamheden

Woont u in de omgeving van Boekel en bent u op zoek naar een specialist die een vloerverwarming kan infrezen of die een cementdekvloer kan wapenen? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Multi Vloeren Brabant. Deze vloerspecialisten werken uiteraard niet alleen in de nabije omgeving van Boekel, maar voorzien iedereen in Zuid-Nederland én zelfs daarbuiten van kwaliteitsvolle vloeren. Op de website is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Wacht niet langer met warme voeten en vraag direct een prijsopgave aan.