Miron bv
Image default
Industrie

Zeef uw producten af met een zeefmachine

Bent u op zoek naar een goedwerkende zeefmachine waarmee u uw producten nauwkeurig kunt afzeven? Dan schakelt u hiervoor het best een partij in zoals PAJA Triltechniek. Bij dit bedrijf kunt u een zeefmachine van hoogwaardige kwaliteit kopen. Niet alleen voor een standaard zeefmachine kunt u hier terecht, maar ook voor ontwateringszeefmachines en vingerzeefmachines. Wat al deze machines met elkaar gemeen hebben is dat ze betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam zijn. U haalt hiermee kwaliteit in huis voor een scherpe prijs en draagt ook uw steentje bij aan het milieu. De machines zijn namelijk uiterst energiezuinig. Deze aanbieder is daarom een goede keuze wanneer u een zeefmachine wilt bestellen.

Hoe een zeefinstallatie werkt

Hoe een zeefinstallatie van PAJA Triltechniek werkt, is eenvoudig uit te leggen. De installatie maakt namelijk gebruik van trillingen waarmee de producten op korrelgrootte worden gescheiden van elkaar. Elke zeefinstallatie bevat een zeefdek met een maaswijdte afhankelijk van uw wensen. Door de trillingen worden producten die groter zijn dan de maaswijdte verplaatst over het dek. Producten die kleiner zijn dan de maaswijdte vallen door het zeefdek heen en wordt opgevangen in een bak. Voor het opvangen van dit kleine materiaal biedt PAJA Triltechniek diverse in- en uitlopen aan. Bovendien leveren ze regelmatig maatwerk, dus mocht u specifieke eisen hebben dan kunt u ook uitstekend bij hen terecht.

Maak gebruik van verschillende soorten zeefdekken

Het voordeel van de zeefinstallaties van PAJA Triltechniek is dat u verschillende soorten zeefdekken kunt gebruiken. Hierdoor kunt u meerdere producten met deze machine zeven. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? En wilt u bijvoorbeeld meer weten over een zeefmachine op maat? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de opties en de keuzes die u krijgt u wanneer u een zeefmachine op maat wilt laten maken.