Miron bv
Image default
Dienstverlening

Voortaan goed zichtbaar op sociale media

Your Business Online timmert inmiddels al bijna 10 jaar aan de weg. En succesvol! Dit jaar heeft het Your Business Online-team Etten-Leur verlaten om zijn intrek te nemen in een ruimer pand aan de Bredasebaan 10 in Bosschenhoofd. U kent deze locatie vast: Breda International Airport. De nieuwe plek, met meer ruimte voor medewerkers én klanten, zorgt voor een frisse wind. Ga er maar van uit dat de creativiteit er vanaf nu nog meer vanaf spat!

Start met een brainstormsessie

Wil je Instagram uitbesteden aan Your Business Online? Of heb je tips nodig om een succesvolle Facebook campagne te starten? Je kunt rekenen op Your Business Online. Iedere samenwerking begint met een brainstormsessie. Daarvoor ben je van harte uitgenodigd op het nieuwe kantoor. Doelstellingen die je voor ogen hebt, worden besproken. De doelgroep wordt zo goed mogelijk in kaart gebracht. En er worden ideeën uitgewisseld voor een verfrissende social media strategie. Ook voor vaste klanten kan een inspirerende brainstorm ingepland worden. Een goed moment daarvoor is bijvoorbeeld de lancering van een nieuw(e) product / dienst of een jubileum.

Kennissessies staan in de nieuwsbrief

Your Business Online houdt van openheid, eerlijkheid en transparantie. Deze firma heeft veel kennis en expertise in huis en beide worden zoveel mogelijk gedeeld. Tijdens kennissessies bijvoorbeeld. Collega’s, relaties, vakgenoten: iedereen is welkom aan te schuiven. Het doel van de bijeenkomsten is wederzijdse inspiratie. De data van de kennissessies worden in de nieuwsbrief bekendgemaakt. Die brieven staan overigens vol leuke weetjes, feitjes en nieuwtjes. Die gaan bijvoorbeeld over LinkedIn uitbesteden en opstarten van een eigen YouTube-kanaal.

Sterke kanten van sociale media kanalen worden benut

Your Business Online kent de sterke kanten van al deze kanalen en kan ze op effectieve wijze voor jouw business inzetten. Via Instagram -het platform is populair binnen alle leeftijdsgroepen- kun je de hele doelgroep bereiken. LinkedIn is dé plek om collega’s te ontmoeten en op de hoogte te blijven van wat er in jouw branche speelt. Twitter is uitermate geschikt om rechtstreeks met klanten te communiceren.

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op met Your Business Online via de mail of bel 076-8897629. Ditzelfde telefoonnummer kun je ook gebruiken om te appen.

https://www.yourbusinessonline.nl/