Miron bv
Image default
Dienstverlening

Met speeddaten vergroot je je kansen op het vinden van de liefde

Op date gaan met iemand die je niet kent bezorgd je niet altijd een geslaagde avond. Het kan zijn dat je jouw date saai vindt, totaal geen klik voelt of simpelweg niet zo aardig vindt. Dit kan best vervelend zijn, aangezien je een aantal uur met dezelfde date aan tafel zit. Ga je om deze reden liever niet op date maar weet je niet zo goed hoe je dan een leuke partner kunt vinden?

Wij hebben de oplossing voor jou, ga speeddaten met Search4Love! Woon je in de mooie stad Utrecht? Dan kan je je opgeven voor speeddaten in Utrecht.

Wat is er dan zo anders aan speeddaten ten op zichtte van een gewone date? Met een gewone date zit je dus de hele avond met dezelfde persoon. Je organiseert je date zelf (of je vrienden hebben een date voor je geregeld). Met Search4Love ga je op 1 avond met meerdere mensen op date. Je hoeft hier niets zelf voor te organiseren, dat doet Search4Love allemaal voor je.

Je ontmoet elke date 4 minuten. Dat is net lang genoeg om erachter te komen of jij deze date leuk vindt. En lekker kort als je deze date niet echt wat vindt. Na elke date is het tijd voor de volgende date. Je spreekt en ontmoet dus lekker veel mensen op de speeddate avond. Tussen de dates door heb je even de tijd om op de speeddate kaart je interesse aan te geven. Zou je je date nog weleens willen spreken of ontmoeten? Dan kan je je vinkje bij ‘ja’ zetten. Heb je een prima gesprek gehad maar zie je een tweede ontmoeting met deze date niet echt voor je? Vink dan ‘nee’ aan bij deze date.

Als je al je speeddates hebt gehad lever je jouw kaart in bij de host of hostess van de avond. Er wordt nauwkeurig bekeken of je een match hebt. En wie weet heb je wel meerdere matches! Wanneer jij en jouw date allebei ‘ja’ over elkaar hebben ingevuld ben je een match met elkaar. Je ontvangt jouw matches uiteraard in alle discretie.

Op speeddate in steden door het hele land

Of je nu wilt speeddaten in Amsterdam, Breda, Tilburg of Rotterdam, met Search4Love kan het allemaal! Wij organiseren zelfs in nog meer steden speeddate avonden. Check onze site, plan een date avondje en vindt jouw ware liefde!

https://www.search4love.nl/