Miron bv
Image default
Industrie

Laat chroom-6 saneren of dieselmotoremissie reinigen door een gespecialiseerde partij

Werkt u binnen uw bedrijf met chroom-6 of vindt er dieselmotoremissie plaats in de werkomgeving, dan is het belangrijk om de ruimte op professionele wijze te laten saneren. Zowel chroom-6 als dieselmotoremissie zijn carcinogene stoffen die voorkomen op de CMR-lijst van de Inspectie SZW – dit betekent dat het saneren ervan hoge prioriteit moet hebben binnen bedrijven. Zo bestaat dieselmotoremissie uit een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes die blijven hangen op oppervlakken zoals werkbanken en kasten. Wilt u voorkomen dat hier schadelijke gevolgen door ontstaan, dan is saneren de enige mogelijkheid!

Niet enkel reiniging en sanering, maar ook deskundig advies over carcinogene stoffen

Voor effectieve reiniging en het correct saneren van chroom-6 of dieselmotoremissie vertrouwt u op een professionele partij zoals GOM Specialistische Reiniging. Op deze manier beschermt u werknemers én gebruikers tegen de ernstige gevolgen die blootstelling aan een van deze stoffen tot gevolg kan hebben. Naast effectieve reiniging en het saneren van chroom-6 en dieselmotoremissie kan GOM Specialistische Reiniging ook advies geven over het beperken en beheersen van de risico’s. Denk in het geval van dieselmotoremissie aan het werken met andere motoren of aan een verandering in de onderhoudsprocedure. Maar in het geval van crhoom-6 gaat het bijvoorbeeld meer om preventie en voorlichting om werknemers bewust te maken van de risico’s.

Vul zelf de checklist in of vraag een risico-inventarisatie aan

Dankzij de dienstverlening van GOM Specialistische Reiniging bent u als werkgever ervan verzekerd dat uw werknemers in een zo veilig mogelijke werkomgeving staan. Wilt u graag weten hoe uw werkomgeving ervoor staat op het gebied van veiligheid? Download de handige checklist of laat een risico-inventarisatie uitvoeren door de specialisten van GOM Specialistische Reiniging. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Neem hiervoor contact op en maak een afspraak met een inspecteur. Op de website vindt u alle gegevens.