Miron bv
Image default
Gezondheid

Wat is vapen?

Afgezien van de mensen uit onze dampgemeenschap die de essentie van vapen in zijn ware zin kennen, zijn sommige mensen zich misschien niet bewust van de term vapen. Sommige van deze mensen zijn rokers die op zoek zijn naar gezonde alternatieven, terwijl sommigen gewoon een hobby nodig hebben in hun routines. Hoe dan ook, vapen is een van de meest productieve en plezierige bijhobby’s. In zijn eenvoudigste vorm is vapen een fenomeen waarbij een spiraal een vloeistof opwarmt om dampen te creëren. Deze vloeistoffen zijn gemaakt van organische mengsels van propyleenglycol en plantaardige glycerine (PG en VG). Nadat u uw e-sigaret hebt bijgevuld met uw favoriete e-vloeistof, start u de damp en verwarmt de spiraal erin deze vloeistof om een wolk te produceren, die je vervolgens inademt.

Positieve effecten van vapen

Het eerste en grootste positieve effect van vapen is dat het u helpt te stoppen met de lelijke gewoonte om te roken. Volgens een enquête was meer dan de helft van de Vapers ooit rokers en dankzij e-sigaretten konden ze stoppen. Hoe dit eigenlijk werkt, is dat je moet beginnen met vapen met het hoogst mogelijke nicotinegehalte om aan je nicotineverslaving te voldoen. Na een tijdje op één nicotinegehalte te hebben gestaan, stap je een beetje naar beneden. Dit blijft zich herhalen totdat je kunt verdampen zonder nicotine in je e liquid.

Hervulbaar, niet wegwerpbaar

Zoals we allemaal weten, kan roken een grote puinhoop veroorzaken als het gaat om milieukwesties. In ons dagelijks leven zien we op alle rookplekken duizenden sigarettenknoppen liggen. E-sigaret neemt echter ook in dit geval het voortouw, aangezien het hervulbaar is, veroorzaakt het weinig of bijna geen schade aan de milieutoestand van de wereld.

Schone trekjes

In tegenstelling tot gewone sigaretten, hebben e-sigaretten iets dat we dampen noemen en niet rookt. Dat komt omdat het een damp is in zijn ware essentie. Het is slechts een wolk van enkele organische vloeistoffen die uw favoriete smaken hebben. Waar zoals bij gewone sigaretten de rook van het verbranden van tabak wordt gemengd met duizenden verschillende chemicaliën die tal van longaandoeningen en kankers kunnen veroorzaken. Het is bewezen dat e-sigaretten schoner, gezonder en aangenamer zijn dan uw gewone sigaretten, waar het geen ernstige bedreiging vormt voor uw longen en andere organen, maar u er tegelijkertijd ook van kunt genieten. Er komt dus geen nicotine in je e liquid. Om je dampende gemeenschap te ondersteunen en meer mensen te redden van de lelijke rookgewoonte, reageer nu ten gunste van je favoriete hobby, Vapen.