Miron bv
Image default
Industrie

Kies voor een echte specialist in industriële lijm

In veel industrieën wordt gebruikgemaakt van industriële lijm. Door de professionele kwaliteit van deze lijm is het mogelijk om op een veilige en verantwoorde wijze onderdelen te verbinden. Lijm die wordt toegepast in de industrie is in diverse soorten verkrijgbaar. Afhankelijk van het type materiaal wordt dan ook de juiste industriële lijm gekozen. De assemblage van producten is uiteraard een gangbare toepassing waarbij industriële lijm nodig is, maar deze wordt nog voor veel meer doeleinden gebruikt. Denk aan het lijmen van onderdelen in de luchtvaart of de hightech industrie. In deze sectoren is een sterke en betrouwbare lijm een belangrijke eis om op een verantwoorde manier mensen en goederen te vervoeren of producten te leveren. Kortom, industriële lijm is een zeer veelzijdig product.

Waar kan ik industriële lijm kopen?

Dat doet u bij de lijmspecialist Lubribond Benelux. Dit is een jong bedrijf, maar heeft wel een ruime ervaring opgebouwd op dit gebied. Meer dan 30 jaar geleden begonnen zij als afdeling binnen Laagland B.V. met het importeren van lijmen. Vervolgens is het bedrijf in 2012 zelfstandig geworden en is het overgenomen. Zo is de naam Lubribond Benelux ontstaan. Door de jaren heen is het assortiment lijmen en chemische verbindingsmiddelen gecomplementeerd. U vindt hier dus zeker de industriële lijm die u nodig heeft voor uw toepassing en de industrie waarin u werkzaam bent. Service en betrouwbaarheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De specialisten staan voor iedere klant klaar om de meest passende oplossing te leveren. Alle producten worden vanuit het magazijn in Reeuwijk verstuurd en geleverd.

Met het beste advies schaf je je lijm aan

Bent u op zoek naar een industriële lijm voor een specifieke toepassing? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten om uw wensen door te geven. Door de uitgebreide kennis over en ervaring met het product, kunnen zij u op de beste manier adviseren. Zo schaft u met zekerheid de industriële lijm aan die u nodig heeft.