Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Waarom zou u een dashcam aanschaffen?

Er zijn goede redenen om ook een dashcam in uw auto te plaatsen. Deze camera’s leggen onderweg alles vast en dat kent veel voordelen. Welke zijn dat?

Meer duidelijkheid voor de verzekering

 
Wanneer er onduidelijkheid ontstaat bij de verzekering, kan de dashcam worden geraadpleegd. Hiermee zie je in de meeste gevallen precies wat er is gebeurd en dus ook wie er schuldig was. En dat scheelt uiteindelijk een hoop toestand.

 

Bizarre wegsituaties opnemen

 
U kent het wel: weggebruikers die echt de meest bizarre dingen uitvoeren op de weg. Nu moet u niet meteen een klikspaan worden, maar er kunnen momenten zijn of situaties die dusdanig gevaarlijk zijn, dat ze het melden waard zijn. Andersom kan het ook: misschien is er wel een oproep geweest van wie iemand iets gezien heeft. Wellicht heeft uw dashcam precies de juiste informatie vastgelegd.

 

Het is leuk

 
Een dashcam in de auto is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk. U kunt met vrienden of familie de bijzondere momenten op de weg delen, of dit zelfs online zetten op social media of YouTube. U geeft hiermee weer wat onderweg allemaal hebt meegemaakt en daar kunnen blijvende leuke herinneringen aan vast zitten.

 

Een dashcam kopen

 
Koop zo’n camera voor op uw dashboard bij een elektronicazaak of online. Kies een variant die bij uw voorkeuren past, zodat u ook kunt gaan profiteren van alle redenen om een dashcam in de auto te hebben. Bij een website als carcam.nl kunt u zelf dashcams kopen geschikt voor uw eigen merk. Heeft u een Audi? Bekijk dan de Audi dashcams.  Bij het bestellen van zo’n dashcam wordt deze geleverd met originele Audi binnenspiegel kap waardin de camera kan worden verwerkt.