Miron bv
Image default
Industrie

Eenvoudig te reinigen vloerweegschalen

Vloerweegschalen in uw bedrijf worden zeer waarschijnlijk intensief gebruikt. Door dit gebruik kan het zo zijn dat de weegschaal vervuild raakt. Dit kan zorgen voor onhygiënische situaties en dat kan gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld in bedrijven waar met voedsel gewerkt wordt. Bovendien is een vieze weegschaal niet fijn voor de uitstraling van uw bedrijf, helemaal niet als klanten over de vloer komen. Vuil op de weegschaal kan er ook voor zorgen dat de weegresultaten niet meer accuraat zijn. Daarom kan het van belang zijn dat u uw weegschaal met regelmaat reinigt. Door te kiezen voor eenvoudig te reinigen vloerweegschalen, wordt dit karwei een stuk eenvoudiger.

Eenvoudig te reinigen vloerweegschalen met afneembare bovenplaat

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudig te reinigen vloerweegschaal met een afneembare bovenplaat. Zo’n vloerweegschaal is vaak (volledig) uitgevoerd in RVS. Dit is makkelijk schoon te maken; helemaal omdat u de bovenplaat kunt verwijderen. Omdat u de bovenplaat van de weegschaal snel verwijderd, hoeft u bijvoorbeeld niet te wachten tot het einde van de werkdag om schoon te maken. Tussen de bedrijven door kunt u in een handomdraai de bovenplaat afnemen, reinigen en weer terugplaatsen. Met dit type vloerweegschaal hebt u dus nooit last van lange onderbrekingen wanneer hij onverhoopt vervuild is geraakt.

Ook bij een telweegschaal is dit mogelijk

Gebruikt u in uw bedrijf ook een telweegschaal? Ook een eenvoudig te reinigen telweegschaal is leverbaar. Kijkt u maar eens in het aanbod van een specialist als LRE weegtechniek. Hierin vindt u tal van diverse types van de telweegschaal die naast grote precisie zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Een telwegschaal moet vaak mobiel zijn, omdat deze op meerdere plekken tegelijk of door meerdere personen moet worden gebruikt. Een telweegschaal met een ingebouwde accu (zodat u niet vastzit aan netstroom) en een eenvoudig te reinigen oppervlak is dan wel zo handig.