Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met welke rechten moet u rekening houden als uitzendbureau?

Binnen de flexibele arbeid en de inzet van arbeidskrachten hierin komt veel kijken op het gebied van wet- en regelgeving. Er zijn veel rechten waar u als uitzendbureau rekening mee moet houden. Rechten waar u uw voordeel uit haalt, maar ook rechten die gelden voor de uitzendkrachten. Om wegwijs te worden in deze wereld van wetgevingen schakelt u FlexKnowledge in uit Noordwijk, vlakbij Leiden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vertalen van wet- en regelgeving naar een praktische aanpak voor de praktijk. U hoeft niet eindeloos te spitten door wet- en beleidsregels, maar legt simpelweg uw vraagstukken voor bij een van de ervaren consultants van dit bedrijf. Dit geldt ook wanneer u deskundige hulp met flexwerkers nodig heeft.

Dit bedrijf adviseert u over alle wet- en regelgeving

Bij FlexKnowledge rekent u op advies op maat bij al uw vraagstukken rondom de wet- en regelgeving die hoort bij de inzet van flexwerkers. Hierbij worden de rechten die u als uitzendbureau heeft meegenomen en toegelicht. Het bedrijf heeft al jaren succesvol ervaring in het vertalen van taaie wetgevingen naar behapbare stukjes regelgeving die in de praktijk toegepast kunnen worden. Enkele wetgevingen en oplossingen waar u bij dit bedrijf voor terecht kunt zijn:

  • Praktische hulpmiddelen om een weg te banen door de privacywetgevingen
  • Begeleiding bij verzuim van medewerkers en de bijbehorende regelgeving
  • Modelovereenkomsten passend bij de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Voor hulp met de praktische verwerking van deze regels en rechten in uw uitzendbureau met flexwerkers, schakelt u dus dit bedrijf in.

Informeer naar de mogelijkheden die deze specialisten u bieden

Wilt u meer weten over de rechten die u als uitzendbureau heeft of wilt u hulp met het opstellen van contracten van flexwerkers? Voor al deze diensten kunt u terecht bij deze specialisten. Zij staan voor u klaar met raad en daad in de vorm van praktische toepassingen. Blijf niet langer zelf alles uitzoeken, maar kies voor professionals in het vak.

https://www.flexknowledge.nl/rechten-uitzendbureau/