Miron bv
Image default
Aanbiedingen

Hoe besteed jij de feestdagen?

De feestdagen bestaan vaak uit familie bezoekjes met lekkere maaltijden, mooi gedekte tafels, mooie kleding en gezelligheid. Door sommigen wordt dit thuis gecreëerd, voor anderen wordt het in een restaurant gecreëerd.

In de donkere dagen willen wij gezelligheid en licht in ons leven, vandaar de kerstboom, lichtjes in de tuin en de kaarsjes op tafel. Als daar dan nog een heerlijke maaltijd bijkomt met een lekker glaasjes wijn uit jouw wijnkoelkast, dan is het plaatje helemaal compleet.

 

Vele kerstdagen

Kerst kent een aantal feestdagen: kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag. Drie mogelijkheden dus om kerst te vieren met vrienden en familie. Sommige mensen vonden dit nog niet voldoende en hebben kerstmiddag geïntroduceerd; de middag voor kerstavond. Ook hebben velen het al over de derde kerstdag, zij kunnen zeker nooit genoeg krijgen van al de familie bezoekjes…

 

Kerstboom optuigen

Naast de gezellige kerstdagen is samen optuigen van de boom ook een leuke activiteit om met familie of vrienden te doen. Vooral de koekjes die in de boom komen te hangen zijn het allerleukst, maar ook het verrassendst, want hangen ze daar de volgende dag nog wel?

Mocht je een kat hebben en koekjes in de boom hangen, is er nog een andere vraag de volgende dag: staat de kerstboom nog wel? Katten zijn dol op het eten van ons en daar willen ze ook zeker wel voor in de boom klimmen, die dat natuurlijk iets minder prettig vindt en onderuit gaat.

 

Zie je het al voor je?

Zie jij ook het hele circus al voor je? Misschien moet je die boom toch maar alleen optuigen, waarbij je zelf de kleurensamenstelling kiest, er geen gemopper is over wat als piek zal dienen en er zeker geen koekjes in de boom komen te hangen. Jij kunt rustig onder het genot van een wijntje uit de wijnkoelkast, de boom optuigen.