Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een blinkende grootkeuken door het beste onderhoud

Voor deze experten is geen enkele opdracht te moeilijk. Of u nu onderhoud zoekt voor uw volledige grootkeuken of enkel uw vetafscheiders of koelcellen wilt laten schoonmaken, het kan allemaal bij Valor Services Group. Ze werken bovendien in een zeer groot afzetgebied. Ze hebben namelijk vestigingen in steden zoals Breda, Tilburg en Eindhoven. Ook in België zijn deze schoonmakers actief. Zo kan u altijd op de beste service rekenen voor uw grootkeuken.

Een grote schoonmaak voor uw vetafscheiders

Zijn de vetafscheiders in uw grootkeuken aan een grondig onderhoud toe? Schakel dan zeker deze experten in. Velen laten dit echter te lang liggen waardoor u het pas merkt als het te laat is. De vetput zit nu eenmaal vaak in de grond of in de kelder. Bij Valor Services Group gebruiken ze een biologische behandeling. Die behandeling zorgt ervoor dat uw vetten al afgebroken worden in de vetafscheider. Zo zal u uw vetput dus minder vaak moeten ledigen. Het is echter wel belangrijk dat de afscheider regelmatig gecontroleerd wordt. Wanneer u voor het onderhoud van uw grootkeuken kiest voor het Kitchen Kare pakket van dit erkende bedrijf, ben je hiervan altijd gegarandeerd.

Hoe werkt het Valor-BioBac systeem

De biologische behandeling die deze schoonmakers gebruiken, wordt ook wel Valor-BioBac genoemd. Het systeem zorgt ervoor dat tot 90 % van de slechte geuren verdwijnen. Het breekt uiteraard ook het vet af, wat dan weer zorgt voor een lagere ledigingsfrequentie. Wanneer u kiest voor dit innovatieve systeem krijgt u ook een verslag nadat een inspecteur is langsgekomen in uw grootkeuken. Zo weet ook perfect wat de situatie van uw vetafscheider is.

Vraag een gratis offerte aan

Lijkt deze behandeling voor uw vetafscheider wel iets voor u? Zijn er nog andere schoonmaakdiensten die u zoekt voor het onderhoud van uw grootkeuken? Wat u ook nodig heeft, bij Valor Services Group helpen ze u snel verder. Als u wilt weten hoeveel het onderhoud zou kosten, kan u eveneens een gratis en volledig vrijblijvende offerte aanvragen.

https://www.valorservicesgroup.nl/