Miron bv
Image default
Winkelen

De mooiste berg skelters voor jouw kleine

Met Berg skelters zorg je dat je kind een hoop plezier beleeft. Maar er zijn ontzettend veel skelters van het merk Berg te vinden, welke kun je nu het beste aanschaffen? Hier een aantal handige tips als je besluit een skelter van dit merk aan te schaffen en welke Berg skelters het beste bij je kind passen.

 

Skelter in de leeftijd van tien tot en met dertig maanden

Berg skelters heeft voor de allerkleinste de Berg Go2 skelter. Dit is een stoere skelter welke je kind kan helpen in het ontwikkelen van het sneller steppen en trappen. Dit is dus een twee in één skelter. Wil je dat je kind gaat steppen dan is het nodig te kiezen om de trappers in te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind valt met deze skelter, want het staat heel stevig en krachtig op de grond met de vier wielen.

 

Skelter in de leeftijd van twee tot en met vijf jaar

Met deze kleine Berg skelter geef je je kind de eerste trap ervaring. De Buzzy skelter zijn te koop in diverse interessante leuke uitvoeringen. Je kunt dan denken aan de Buzzy Racing, of de gele Buzzy. Ook heb je een Buzzy 2 in 1 en is uitgerust met een verstelbare duwstang. Je kunt hierdoor heel makkelijk een wandelen met je kindje. 

 

Skelter in de leeftijd van drie tot en met acht jaar

De Buddy skelter is net van een groter formaat dan de Buzzy en is aan te schaffen voor kinderen vanaf drie jaar. Deze speciale Buddy skelter is er in allerlei kleuren en formaten zodat er altijd een geschikte skelter voor je kind bij zit. 

 

Skelter in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar

De Berg Rally skelter is perfect geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het is een lichte skelter en je kunt er heel mooi mee toeren door het park of door de wijk. Mede doordat je het stoeltje kunt verstellen zal de skelter met je kind meegroeien. Helemaal mooi dus.

 

Skelters vanaf vijf jaar, dit zijn de skelters van formaat

Is je kind groter en wijzer geworden dan kan je gebruik maken van het echte skelter werk. De hele wereld ligt voor je kind open. Deze Berg skelters zijn er in vier modellen te vinden met een E BFR, XXL BFR, BFR 3 of BFR systeem. Ook deze skelters zijn te vinden in allerlei mooie kleuren en formaten, zodat je kind met stijl en klasse de straten onveilig kan maken.

 

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/skelters/