Miron bv
Image default
Dienstverlening

Uw auto of bedrijfsvoertuig is in veilige handen bij deze schadehersteller nabij Gorinchem

Heeft u blikschade aan uw auto door een botsing tegen een boom, of heeft u bij een botsing met uw bestelbus juist grotere schade opgelopen? Dan kunt u zonder twijfel terecht bij schadehersteller Spuiterij Hommersom uit Vuren, nabij Gorinchem. De specialisten van dit bedrijf nemen uw voertuig op vakkundige wijze onder handen, zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Niet alleen lakschade wordt gerepareerd: ook grotere onderdelen van uw auto of bestelbus kunnen in geval van schade vervangen worden. De experts van dit bedrijf bekijken uw voertuig graag, om te zien hoe ze u kunnen helpen.

Uw voertuig laten behandelen tegen roest

Wilt u de reparatie van schade zoals blikschade aan uw bedrijfswagen, auto of bestelbus combineren met een uitgebreide behandeling tegen roest? Dat kan! De specialisten van deze schadehersteller nabij Gorinchem staan klaar om uw bedrijfswagen of auto industrieel te stralen, om hem volledig te verlossen van vervelende verfresten en roestplekken. Na het spuiten en stralen brengen ze een laag roestbescherming aan, door uw voertuig te schooperen in hun ruime werkplaats. Na het schooperen is het frame van uw wagen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Uiteindelijk wordt uw voertuig vakkundig afgewerkt met een van de vele spuitmogelijkheden. Laat uw bestelbus bijvoorbeeld spuiten in de kenmerkende kleuren van uw bedrijf.

Neem contact met de vakmensen van dit bedrijf op

Wanneer u schade aan uw auto, bestelbus of ander voertuig op vakkundige wijze wilt laten repareren, rekent u op deze schadehersteller uit Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij de professionele en heldere werkwijze kunt u binnen een mum van tijd weer veilig de weg op met uw vertrouwde wagen. Bent u benieuwd naar wat de experts van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Bezoek dan hun website en bekijk de verschillende mogelijkheden qua dienstverlening. Als u een vraag heeft, stelt u deze eveneens via de website. De vakmensen van Spuiterij Hommersom staan u graag te woord!