Miron bv
Image default
Dienstverlening

Geen zorgen over het ontruimen van een woning

Het overlijden van een naaste kan gepaard gaan met emoties. Tijdens zo’n periode komen er veel dingen op u af wat voor de nodige stress kan zorgen. Zoals het regelen van de begrafenis/crematie, overlijdenskaarten en het ontruimen van de woning. Alle Rommel Opgeruimd heeft inmiddels 20 jaar ervaring met het ontruimen van diverse soorten woningen en kan u hierin volledig ontzorgen. Ze gaan hierbij te werk als een verhuisbedrijf en pakken de spullen netjes in en voeren deze discreet af in blanco vrachtwagens.

Bezemschoon opleveren van een huurwoning

Wanneer het een huurwoning betreft is er meestal sprake van een bepaalde termijn waarin de woning opgeleverd moet worden. Soms moet de woning al binnen een week opgeleverd worden. Dit is bij Alle Rommel Opgeruimd geen probleem. Bezemschoon opleveren van een huurwoning is een vereiste van de woningbouwvereniging. De medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd kunnen hiervoor zorgen. Zij verwijderen de vloerbedekking en het gordijnrails en dichten de gaatjes in de muren.

Archief vernietiging

Heeft u een advocaten-, notaris-, curator-, bewindvoerders-, administratie- of accountantskantoor? En wilt u het archief laten vernietigen? Alle Rommel Opgeruimd kan al deze documenten op correcte wijze voor uw vernietigen. Dit kunnen ze van begin tot eind voor u regelen. De documenten worden bij uw kantoor opgehaald en op de juiste manier vernietigd. Wilt u een officieel document ontvangen dat de garantie geeft dat de documenten meteen na de levering zijn vernietigd. Dan kunt u kiezen voor een archief vernietiging met certificaat.

Woningontruiming kosten

Wilt u weten wat de woningontruiming kosten van Alle Rommel Opgeruimd bedragen? Voor een richtprijs kunt u contact opnemen met Alle Rommel Opgeruimd op telefoonnummer: 0252 742 502. Zij zijn 7 dagen per week te bereiken. Er worden u dan wat vragen over de woning gesteld en aan de hand van de gegeven informatie kunnen ze u een grove schatting van de prijs geven. Wilt u de exacte kosten weten? Dan dient de woning bezichtigd te worden. Deze bezichtiging is kosteloos. Na de bezichtiging ontvangt u de vrijblijvende offerte met de definitieve prijs. Dus u krijgt nooit kosten achteraf. De prijzen bij Alle Rommel Opgeruimd zijn scherp en zijn 10 tot 15% voordeliger dan vergelijkbare boedelontruimers.

https://www.allerommelopgeruimd.nl