Miron bv
Image default
Aanbiedingen

Té groot, maar stijlvol: deze items kan je dragen!

Binnen de kledingindustrie ontstaan soms trends waarvan we zelf versteld staan dat ze populair zijn. Denk hierbij aan de afwisseling van donkere kleuren naar hele felle kleuren, en van strakke naar heel ruime pasvormen. In deze blog bespreken we trend van ruime kleding. Het zit comfortabel, maar het schijnt ook een populaire stijl te zijn. Op basis van drie lagen behandelen we de mogelijke items die je kan dragen. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op voor jou kledingkast.

 

Ruime tops

Onder de ruime tops verstaan we oversized T-shirts, truien, vesten en jassen. Vrijwel alle mogelijke items voor het bovenlichaam kan je oversized dragen. Het zit ook comfortabeler wanneer jouw jas oversized is, zodra je een oversized trui draagt. Je kan ervoor kiezen om bepaalde items simpelweg een aantal maten groter te kopen. Aan de andere kant worden items ook specifiek in een oversized maat geproduceerd. Op deze manier kan je jouw oversized trui of T-shirt gewoon in jouw reguliere maat bestellen. 

 

Ruime broeken

In tegenstelling tot de tops, moet je broeken vrijwel altijd in jouw eigen maat bestellen. Broeken moeten namelijk wel goed blijven zitten en daarvoor is de juiste maat nodig, om ze niet te laten afzakken. Ruime jeans waren al een tijd populair, maar sinds kort worden oversized pantalons ook steeds meer gedragen. Dit begon eerst bij vrouwen, maar sinds kort lopen mannen ook vaker in een ruime pantalon. Daarnaast zouden komende zomer zelfs ruime korte broeken populair worden. 

 

Ruime onderbroeken 

Onder ruime onderbroeken verstaan we wijde boxershorts voor mannen. Deze wijde boxershorts staan bekend om hun comfort. Daarnaast zouden ze zelfs de bloedsomloop rondom het kruis minder beknellen. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de wijde boxershorts. Daarnaast worden ze steeds vaker in bijzondere kleuren en prints geproduceerd, waardoor het een steeds opvallender item wordt. Op deze manier wordt nieuwe wijde boxershorts kopen echt een ding!

https://www.underweardistrict.nl/nl/