Miron bv
Image default
Beauty en verzorging

Een traangoot behandeling laat uw permanente wallen verdwijnen

Wie heeft er niet af en toe last van, van wallen of donkere kringen rond en vooral onder de ogen? Iedereen toch wel. Na een drukke werkweek, een avondje doorhalen en te weinig slaap verschijnen de wallen automatisch. Voor af en toe zijn wallen onder de ogen helemaal geen ramp. Maar wat als u permanent wallen onder de ogen heeft? Dit zorgt voor een zeer vermoeide blik waardoor u jaren ouder lijkt dan u bent. Dit wil niemand natuurlijk, gelukkig is er dan ook iets aan te doen! Met de traangoot behandeling bij Van Lennep Kliniek kunt u van uw permanente wallen afkomen.

Door ouder worden of een genetische aanleg verliest de traangoot volume. Door dit verlies aan volume ontstaat er een dieper geultje onder de ogen. Hierdoor ontstaan wallen, donkere kringen en schaduwvorming onder de ogen. Niet alleen volumeverlies kan de boosdoener zijn van een diepere traangoot. Ook te weinig slaap, algehele vermoeidheid, stress, pigment, alcohol, roken, talg, vitamine gebrek en leeftijd kunnen een rol spelen in het dieper worden van de traangoot.

In het geval van volumeverlies is het natuurlijk het meest effectief om het volume weer terug te brengen. Het terugbrengen van volume wordt gerealiseerd met een hyaluronzuur filler. Dit is een gel van lichaamseigen materiaal die zeer zacht en soepel is. Het hyaluronzuur zorgt voor minder diepte onder het oog. Daarnaast ontstaat er ook een zachtere overgang van het onderste ooglid naar het jukbeen en de wang. Op een natuurlijke manier wordt het volume in de huid weer hersteld. Het resultaat? Een energieke, jongere en frisse uitstraling en een blik die veel minder vermoeid is.

Hoog aangeschreven cosmetische kliniek

Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor uiteenlopende, zeer professionele behandelingen, allemaal met huidverbetering als resultaat. Een voorbeeld van een huid verbeterende behandeling zijn de chemische peelings. Een professionele peeling in Den Haag of Oegstgeest laat uw huid weer stralen.

Met twee klinieken in Den Haag en één kliniek in Oegstgeest, een vast team van cosmetisch artsen en huidtherapeuten én alle certificeringen op zak is Van Lennep Kliniek een zeer hoog aangeschreven cosmetische kliniek.

https://www.vanlennepkliniek.nl/