Miron bv
Image default
Verbouwen

Een bouwbedrijf uit Walcheren met een eigen timmerfabriek

Industrieterrein ‘De Zompe’, daar ligt het bouw- en aannemersbedrijf Noordhout. Dat bouwbedrijf uit Walcheren bestaat al sinds 1998 en heeft dus heel wat jaren ervaring op de teller. De thuisbasis van het bedrijf bestaat uit verscheidene bedrijfshallen, een eigen timmerfabriek en een eigen verfspuiterij. Op die manier kan het bedrijf zijn slogan “ambachtelijk bouwen, modern wonen” perfect naleven. In de timmerfabriek bijvoorbeeld maken de medewerkers diverse producten voor de bouwprojecten volledig zelf. Noordhout beschikt bovendien over een CNC-freesmachine, waardoor ook complexe onderdelen kunnen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan houten draaikiepsystemen, schuifpuien, enzovoort.

Alles wat u moet weten over dit bouwbedrijf

Door de eigen fabriek en de vele jaren aan ervaring, kan dit bouwbedrijf uit Walcheren projecten op maat afleveren. Het bedrijf stelt ook een aantal garanties voorop als u kiest voor een samenwerking met hen: u mag zeker zijn van de beste kwaliteit, er zullen heldere afspraken worden gemaakt, er is grip op de kosten, u krijgt een uitstekende service aangeboden, er is een verBOUWgarantie en u kunt erop rekenen dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. De experten die uw renovatieproject, nieuwbouwproject of onderhoudsproject aanpakken zullen ten allen tijde gebruikmaken van de beste materialen en gereedschappen en dat niet alleen op de bedrijfssite in Serooskerke. Ook op de locatie van het bouwproject gebruiken te werknemers de beste materialen en gereedschappen.

Neem contact op het bouwbedrijf voor meer info

Als u interesse heeft om een samenwerking aan te gaan met dit bouwbedrijf uit Walcheren, dan kunt u naar de website van Noordhout navigeren. Daar vindt u de contactgegevens terug. U leest er meteen ook meer over welke bouwprojecten het bedrijf onder handen neemt. Indien u liever eens langsgaat in Serooskerke zelf, dan is dat ook mogelijk. De medewerkers helpen u met alle plezier verder om van uw bouwproject een succes te maken.