Miron bv
Image default
Industrie

Zoek je een zware heftruck voor transport?

Bent u op zoek naar een zware heftruck voor uw bedrijf? Dan kunt u uitstekend terecht bij G. van Harten B.V. in Veenendaal. Dit is een transportbedrijf dat over een uitgebreid wagenpark bezit met diverse soorten heftrucks. Zo kunnen zij transporten realiseren voor bedrijven in uiteenlopende branches. Denkt u hierbij aan de medische, chemische, staal- en betonindustrie. Zij werken al jarenlang wereldwijd binnen deze verschillende industrieën en beschikken daarom over ervaring en brede kennis op het gebied van zwaar transport. Maak kennis met deze specialist voor uw transportvraagstuk!

Allerlei hef- en hijswerkzaamheden

Bij G. van Harten B.V. kunt u terecht voor het huren of laten transporteren van goederen middels een zware heftruck. Als specialist in zwaar transport beschikken zij over diverse voertuigen die talloze hef- en hijswerkzaamheden kunnen uitvoeren. De trucks werken over het algemeen op gas en diesel. Daarnaast hebben ze ook enkele elektrische voertuigen tot hun beschikking voor een duurzamer transport. Dit bedrijf is VCA-gecertificeerd en beschikt over alle nodige certificaten om zwaar transport uit te voeren. Daarnaast zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van zwaar transport zowel binnen als buiten Europa. Voor een betrouwbare partner en een veilig transport zijn zij daarom uw ideale partner!

Neem contact op met dit bedrijf voor uw zwaar transport

Wilt u een zware heftruck huren bij dit bedrijf of wilt u gebruikmaken van de volledige dienstverlening van deze specialist? Neem dan contact met ze op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor andere transportvraagstukken, zoals industriële verhuizingen of industriemontage? Schroom dan ook niet om advies te vragen bij de specialisten van dit bedrijf. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u aan een geschikte transportoplossing voor uw bedrijf.