Miron bv
Image default
Woning en Tuin

Tuinaanleg door dé Hovenier van Middelburg

Wilt u uw tuin renoveren of door professionals laten onderhouden? De Smit Tuinaanleg zorgt ervoor dat uw tuin er weer geweldig uit ziet. Ze zijn namelijk dé hovenier uit Middelburg.  Ze hebben al jarenlang ervaring als hovenier in Zeeland, hierdoor durven ze zichzelf specialisten te noemen op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Ze regelen voor u het hele traject, van ontwerp tot en met het onderhoud.

Tuinaanleg en onderhoud door de hovenier uit Middelburg

Het aanleggen van een tuin begint bij een ontwerp, ook dit gaat via dé hovenier uit Middelburg, De Smit Tuinaanleg. Zij gaan samen met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken voor de tuinaanleg en onderhoud van uw tuin. Als het ontwerp goed is gekeurd dan gaan de experts aan de slag in uw tuin. De Smit Tuinaanleg uit Middelburg helpt u bijvoorbeeld bij snoeien, het knippen van heggen, onkruidbestrijding, onderhoud van het gazon, besmetting en nog veel meer. Dit zijn natuurlijk voorbeelden voor het onderhoud in uw tuin. Ze kunnen ook uw gehele tuin renoveren of aanleggen. De experts gaan samen met u kijken wat het beste voor uw tuin is en wat het beste bij uw wensen past.

Laat een tuinontwerp maken

Bij De Smit tuinaanleg maken ze een ontwerp van uw tuin. U vertelt uw wensen van de tuin en de experts zorgen ervoor dat deze terug komen in de tuin. De experts geven u ook advies over de tuin zodat uw wensen ook echt haalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het materiaal, hier is vaak wel vakkennis voor nodig. Dus als u uw tuin onder handen wilt nemen, maak dan snel een afspraak bij een van de experts. Na de goedkeuring van het ontwerp gaan de experts aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin.