Miron bv
Image default
Aanbiedingen

Een autogarage bij Berghem voor al uw advies en reparaties

Wilt u advies over het onderhoud van uw auto of moet uw auto gerepareerd worden? Bij Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein dragen de medewerkers zorg voor alles wat met uw nieuwe of tweedehandsauto te maken heeft. Zo vinden zij het erg belangrijk om u zo goed mogelijk te adviseren over de universele onderdelen en de onderdelen van specifieke merken in uw auto. Ook weten ze alles over verschillende soorten autobanden en zorgen ze er samen met u voor dat u bij hen wegrijdt met nieuwe of tweedehandsbanden die precies passen bij uw situatie en uw auto. Deze autogarage in de buurt van Berghem biedt u dezelfde service als een merkdealer, maar omdat zij niet merkgebonden zijn, heeft u bij hen een bredere keuze. Bovendien zijn zij goedkoper dan deze merkdealers.

Zoekt u een nieuwe auto?

U kunt bij dit bedrijf bovendien terecht wanneer een nieuwe auto wil. Neem een kijkje op de website van Autobedrijf van Zoggel voor het ruime assortiment aan occasions of ga langs bij deze autogarage in de omgeving van Berghem en bekijk het actuele aanbod. Op alle occasions bij dit bedrijf in Ravenstein zijn de standaard Bovag-voorwaarden van toepassing en daarnaast worden er geen afleveringskosten in rekening gebracht. Alle informatie over de auto’s vindt u op hun website, maar het is verstandig om bij uw aankoop altijd alles te controleren en na te vragen, zodat u niet op zaken stuit die invloed kunnen hebben op uw beslissing.

Laat uw auto vakkundig repareren

Deze autogarage in regio Berghem heeft allerlei apparatuur waarmee de monteurs uw auto zo goed mogelijk kunnen repareren. Zij weten dankzij hun test- en meetapparatuur zo snel mogelijk wat het probleem is en trachten dit te verhelpen, zodat u weer veilig op weg kan. Ook kunt u bij dit autobedrijf terecht voor het uitvoeren van uw nieuwe apk en een wasbeurt in hun eigen wasstraat.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/