Miron bv
Image default
Aanbiedingen

Waar vindt u een betrouwbaar autobedrijf in Houten dat gespecialiseerd is in LPG-installaties?

Wilt u een lpg-installatie laten inbouwen in uw auto en bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Houten en omgeving? Autobedrijf Nieuwenhuijsen is dan een aanrader, want dit bedrijf levert al 30 jaar lang de hoogste kwaliteit en service. Het bedrijf heeft zich naast reguliere zaken die u kunt verwachten van een autobedrijf zoals onderhoud van uw auto en apk-keuringen gespecialiseerd in lpg-installaties. Wilt u overstappen op lpg? Dan kan dit autobedrijf in Houten op vakkundige wijze een autogasinstallatie in uw auto inbouwen. Lpg heeft namelijk een aantal voordelen boven benzine of diesel. Autogas veroorzaakt aanzienlijk minder CO2-uitstoot en is daarom een betere oplossing voor het milieu. En bovendien is lpg een stuk voordeliger dan benzine waardoor u goedkoper rijdt.

Uw auto in goede handen bij een betrouwbaar autobedrijf

Het autobedrijf in Houten maakt deel uit van Bosch Car Service, en u kunt hier terecht voor onderhoud, reparatiewerkzaamheden en het inbouwen van lpg-installaties met alle automerken en modellen. Het autobedrijf beschikt niet alleen over een team met ervaren autoprofessionals maar heeft ook een hoogwaardige autogarage om het onderhoud en de reparaties te kunnen uitvoeren. En heeft u met spoed een reparatie nodig? Dat is bij dit autobedrijf in Houten geen enkel probleem want ze werken met een korte planning. Dat betekent dat u vrij snel al geholpen kunt worden, zodat u ook weer snel kunt rijden. Belt u dit autobedrijf in Houten gerust voor een apk-keuring of het om wisselen van zomerbanden naar winterbanden. Deze expert beschikt zelfs over een bandenhotel!

Maak snel een afspraak voor onderhoud of het installeren van een lpg-installatie

Wilt u dus een lpg-installatie laten monteren in uw auto door een betrouwbare garage in Houten en omgeving of is het tijd voor een apk-keuring? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met Autobedrijf Nieuwenhuijsen. U kunt uw auto zonder enige reservering toevertrouwen aan dit vakkundige autobedrijf in Houten.