Miron bv
Image default
Zakelijk

Flexwerken Utrecht momenteel populairder dan ooit

Als flexwerker weet je als geen ander hoe fijn het is om een lekkere werkplek te hebben. Je kunt momenteel in ontzettend veel flexwerkplekken werken en dit komt omdat er ook veel flexwerkers zijn. Flexwerkers zijn tegenwoordig ook niet altijd mensen die voor henzelf werken. Bedrijven of grote organisaties maken er ook gebruik van, omdat het voor werknemers makkelijker maakt om productief aan de slag te gaan. Je kunt flexwerk overal in Nederland doen, maar niets is fijner dan een centraal gelegen punt in Nederland wat het voor iedereen makkelijk maakt om de plek te bereiken. Flexwerken Utrecht kan jou en je collega’s helpen met een heerlijke werkplek. 

Een stukje over Creative Valley 

Creative Valley is een flexwerkplek pal in het centrum van Utrecht en ligt naast het centraal station. Je kunt er altijd makkelijk komen met de trein of parkeren in de parkeergarages. De flexwerkplek heeft veel te bieden en dat maakt het een goede flexwerkplek. Het heeft onder andere veel verschillende werkruimtes en opties. Of je nu opzoek bent naar een plek waar je kan bellen en niemand je stoort, of dat je juist wilt connecten met de andere flexwerkers, het kan allemaal bij Creative Valley. Er zijn bijvoorbeeld ook Crunch Cells waar je je even kan terug trekken. Ben je opzoek naar een grote vergaderruimte? Ook dan kun je bij Creative Valley terecht. 

Wat kost het om bij Creative Valley te kunnen werken?

Creative Valley vind het belangrijk dat er voor iedereen wat wils en ook zij zijn flexibel. Je kunt er voor al je vragen terecht en ze zullen altijd zorgen dat er een passend abonnement is. Of je er nu voor 1 dag per week wilt huren, of voor een aantal dagen in de maand, het maakt voor hen niet uit en samen kun je tot een passend abonnement komen.