Miron bv
Image default
Fotografie

Een familie portret als 3D foto in glas

Bent u op zoek naar een uniek kado, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of een verjaardag? Zoek dan niet verder, met deze verrassing maak je iedereen blij: een foto in 3D glas!

Wat is het?

Het All-in Crystal 3D kristallen blok is simpelweg uw persoonlijke foto in een mooi blokmodel glas gegoten in 3D. Dit uniekkado is verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Het formaat hangt af van de manier waarop de foto is genomen, bijvoorbeeld horizontaal of verticaal. Hoe scherper de foto, hoe mooi je het eindresultaat.

Hoe werkt het?

De foto’s worden bewerkt op een prachtige heldere weergave in het glas en de achtergrond wordt verwijderd, zo komt de nadruk compleet op het portret te liggen. Voor het beste resultaat ontvangen we dan ook graag de originele en onderwerp de foto, zo kunnen wij gericht te werk gaan.

Het perfecte cadeau

Wie er op de foto staat bepaalt u natuurlijk zelf. Of het nu gaat om een familiefoto of een teamfoto, vanaf nu is deze vereeuwigd in 3D glas. Een tekst, naam of datum kunnen worden toegevoegd voor het cadeau en extra persoonlijke touch te geven. Zo weet je altijd wanneer het cadeau is gegeven of de foto is genomen. Hoe mooi is dat?

Verschillende formaten

De 3D foto in glas met drie portretten is verkrijgbaar in 4 formaten namelijk:
– Blok 80: Een subtiel blokmodel waarin wil 3D foto in glas wordt weergeven.
– Blok 90: Het super blokmodel voor een grotere weergave van de foto
– Blok 110: Een zeer mooie bloem model omnifoto extra groot in 3D te laten laseren
– Blok 130: Het ideale blokmodel voor de allermooiste portretfoto’s in 3D

Finishing touch

Voor de finishing touch Kunt u de foto in glas op een lichtplateau plaatsen of in een LED zuil, zo kan de foto op extra spectaculaire wijze gepresenteerd worden. We beschikken over verschillende formaten LED-verlichting, deze kunnen direct meebesteld worden bij het de 3D foto in glas. Ook rekenen wij geen verzendkosten.

Uit of dit het perfecte cadeau is? En aan wie u dit gaat geven? voor verschillende gelegenheden zal u met de 3D foto in glas vele mensen weten te raken met een lach en een traan. foto in verschillende soorten en maten zijn geschikt, neemt daarom contact met ons op voor alle informatie. Doe het nu, en bestel snel uw perfecte unieke cadeau via: https://www.all-incrystal.nl/

https://www.all-incrystal.nl/