Zakelijke dienstverlening

Een praktisch tijdregistratiesysteem voor een nauwkeurige registratie

Indien u als werkgever een beter overzicht wilt verkrijgen op de gang van zaken binnen uw bedrijf en meer zicht wilt hebben op de werktijden van uw werknemers, is het laten installeren van een tijdregistratiesysteem een uitkomst. Met een prikklok bijvoorbeeld, kunt u eenvoudig een overzicht creëren van de in- en uitchecktijden van uw personeel. Zo weet u precies wie er op een bepaald tijdstip aanwezig is en welke medewerkers niet beschikbaar zijn. Beschikt u over een wat groter bedrijf en heeft u interesse om de mogelijkheden omtrent tijdregistratiesystemen te ontdekken? In dit geval kunt u om tafel gaan met de professionals van EasySecure.

Een pirkklok voor precieze in- en uitchecktijden van uw personeel

EasySecure is een gerenommeerde specialist in het ontwikkelen en installeren van intelligente, kwalitatief hoogwaardige systemen voor een perfecte tijdregistratie binnen ondernemingen. Hoeveel uur is er in een bepaalde periode gewerkt? Wanneer waren welke medewerkers aan- of afwezig? Door zaken als deze nauwkeurig in kaart te brengen, verkrijgt u een duidelijk overzicht van diverse processen binnen het bedrijf. Indien u interesse heeft in een tijdregistratiesysteem, liggen er verschillende opties voor u op tafel. Zo kunt u starten met een eenvoudig Excel-document en langzaam maar zeker overstappen naar een complexer, geavanceerd systeem voor het realiseren van een optimale tijdsregistratie. Kiest u bijvoorbeeld voor een prikklok? Dan klokken de medewerkers aan het begin van de werkdag in en klokken zij weer uit op het moment dat zij naar huis vertrekken. Een systeem met prikklok werkt met de telefoon, een code of een vingerafdruk.  

Neem contact op met deze specialisten voor meer informatie

Wilt u graag weten hoeveel uur uw medewerkers op kantoor besteden? En wilt u een duidelijk overzicht verkrijgen van de precieze tijdstippen dat uw personeel in- en uitcheckt? In dit geval is de installatie van een tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok, een praktische en eenvoudige uitkomst. Wilt u graag meer informatie inwinnen omtrent de verschillende mogelijkheden? De professionals van EasySecure staan graag voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies op maat.