Miron bv
Image default
Woningen

Het makelaarskantoor biedt u een breed scala aan huizen en appartementen

Het makelaarskantoor  biedt u een breed scala aan huizen en appartementen te koop en te huur. Onze experts helpen u graag professioneel bij de keuze van de opties die u op alle gebieden nodig heeft.
Waarom wij?
1 eerlijkheid
De basis van het werk van het bedrijf is eerlijkheid en duidelijkheid tegenover klanten. De commissie voor diensten is vastgelegd in het contract en kan in geen geval worden verhoogd
2. professionaliteit
5 jaar op de vastgoedmarkt. Een team van medewerkers van het bedrijf met meer dan vijf jaar ervaring. Een ervaring waarop u echt kunt vertrouwen
3. comfort
Een individuele benadering van het doel van de opdrachtgever vormt de basis van de werkstandaard. Het bedrijf ondersteunt deze strategie voortdurend en wint daarmee een hoge mate van vertrouwen. Ongeveer 70% van alle transacties wordt afgesloten op aanbeveling van de klanten van de vennootschap.

Wij, een bedrijf dat al meer dan 7 jaar actief is, leveren met succes een volledig pakket aan vastgoeddiensten.
Onze specialisatie is eerlijke vastgoedtransacties.
In tegenstelling tot andere makelaars zijn wij het eerste bureau dat garant staat voor meetbare resultaten en volledige transparantie in elke fase van het werk. Van het eerste beroep tot het ontvangen van geld met betaling op basis van het resultaat.

5 belangrijkste redenen waarom mensen voor ons kiezen:
1. We herinneren ons dat er geen kleinigheden zijn in onroerendgoedtransacties.
2. We weten dat er geen volgende keer zal zijn om een ​​eerste indruk te maken.
3. Het gaat goed of helemaal niet.
4. We vertellen je de waarheid.
5. Het doel en de basis van het bestaan ​​is om al onze klanten vastgoeddiensten van de hoogste kwaliteit te bieden.

We hebben geen verborgen kosten. De kosten van services zijn vast en begrijpelijk. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig heeft.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/