Mironbv
Woning en Tuin

De beste raambekleding voor je interieur om warmte buiten te houden

Uiterst nuttig zijn soorten raambekleding die bedoeld zijn om al die warmte en ongewenst licht buiten te blokkeren. Monteer je isolerende raambekleding dicht bij het raam en zorg ervoor dat je geen losse ruimte rond het raam laat. Betaalbaar en stevig, ze zijn hun kosten waard.

Honingraat plisségordijnen

De meest populaire en effectieve tinten om warmte en zonlicht buiten te houden, honingraat plisségordijnen zijn al lange tijd een van de beste. Speciaal ontworpen met het oog op extreme isolatie, hebben honingraat plisségordijnen zeshoekige cellen die in een honingraatachtige structuur zijn gerangschikt. Deze cellen absorberen de buitenlucht en creëren een muur tussen de buiten- en binnentemperatuur. Je airconditioner kan gemakkelijk de ingestelde temperatuur bereiken omdat de cellen alle ongewenste warmte buiten blokkeren, waardoor deze minder hard werkt. De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en zijn zowel energiezuinig als mooi. Je kunt ze ook combineren met gordijnen om een koninklijke en prachtige uitstraling te behouden.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn stoffen soorten raambekleding die tot vouwen zijn samengevoegd. Verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, ze kunnen ook op maat gemaakt worden. Het kiezen van de juiste stof brengt een lange weg met zich mee om alle onbeantwoorde warmte en licht buiten je huis te houden. De moderne vouwgordijnen zijn voorzien van een technologie waardoor ze uiterst veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

Jaloezieën die het licht en de warmte blokkeren

Jaloezieën zijn ook geschikt als isolerende raambekleding, door de lamellen te tuimelen bepaal je zelf eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken en houten jaloezieën zorgen voor een stoere en robuuste look. Door je jaloezieën te combineren met isolerende gordijnen verhoog je de isolatiewaarde van je raambekleding en houd je het in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm.

Gordijnen

Bij de beste raamdecoratie-ideeën voor de zomer nemen de gordijnen een behoorlijke plaats in. Een koninklijke uitstraling in combinatie met het extreme nut is de reden voor alle populariteit die ze in de loop der jaren hebben verworven. Om het extreme nut te verkrijgen, ga je voor een lichte schaduwrijke stof in combinatie met een plastic voering. Om de hitte tegen te gaan, gebruik je een dikke stof voor verstopping of filter je het met een zomerse pure stof. Een wit paar transparante gordijnen zorgt ervoor dat de kamer er groot, ruim, luchtig en uiterst comfortabel uitziet. Als je in een klein appartement woont, zijn gordijnen een van de beste keuzes om het licht te filteren en een beetje warmte en schittering te verminderen.

 

https://www.raamdecoratie.com