Miron bv
Image default
Dienstverlening

Waarom Led Design Holland de beste keus is

Kennis voor jezelf houden? Dat gaat tegen de principes van Led Design Holland in. Een vraag als ‘Wat is UGR?’ beantwoordt deze led-specialist maar al te graag. Feiten over ledlampen worden zoveel mogelijk gedeeld. Zowel met klanten als met andere geïnteresseerden. De website staat vol interessante weetjes, tips en artikelen. Inderdaad ook over UGR, de afkorting van Unified Glare Rating. De rating (= waarde) geeft aan of sprake is van lichthinder / verblinding. Het kan gaan om te veel of te weinig licht, onnatuurlijke contrasten en spiegelingen.

Led Design Holland werkt diverse soorten bedrijven

Led Design Holland is niet het enige bedrijf met expertise op het gebied van ledlampen, maar het behoort wel tot de top in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt in het hele land gewerkt. Led Design Holland heeft de afgelopen jaren met veel succes de meest afwisselende projecten afgerond. De huidige Arbowet verlichting wordt hierbij nauwlettend in de gaten gehouden. Soms gaat het om intensieve klussen die maanden in beslag nemen. In andere gevallen is het werk in een paar dagen klaar. Led Design Holland maakt geen onderscheid tussen multinationals, MKB en zzp’ers. Iedereen is welkom als klant. Het maakt ook niet uit om welke branche het gaat. Led Design Holland heeft ervaring in de industrie, Retail en automotive. In veel kantoren en gezamenlijke ruimtes van Verenigingen van Eigenaren hangen ledlampen die door het team zijn geïnstalleerd.

Persoonlijk advies

Persoonlijk contact vindt Led Design Holland essentieel. Aan belangrijke afspraken gaat een gesprek onder vier ogen vooraf. Alle zaken worden besproken: het soort en aantal ledlampen dat nodig is, de plek waar ze komen te hangen, de kosten et cetera. Led Design Holland onderscheidt zich door flexibel mee te denken en alleen eersteklas ledlampen te gebruiken. Er wordt netjes en precies gewerkt, met oog voor het allerkleinste detail. U krijgt van te voren te horen hoe lang de klus gaat duren en wat voor bedrag er op de eindnota komt te staan. Bij Led Design Holland weet u precies waar u aan toe bent!

https://www.leddesignholland.nl/