Miron bv
Image default
Aanbiedingen

Gelijk Geslaagd geeft de beste auto theorie snelcursussen

Wil jij graag een snelcursus auto theorie volgen zodat je lekker snel kunt slagen voor het auto theorie examen van het CBR? Maar weet je niet zo goed bij wie je het beste zo’n cursus kunt volgen? Een super goeie theorie snelcursus is de eendaagse cursus van Gelijk Geslaagd.

Zoals onze naam eigenlijk al zegt, wij zorgen ervoor dat mensen gelijk slagen. Binnen 1 dag. Zonder veel gedoe. En zonder saaie theorieboeken. Ja, je leest het goed. Als je meedoet met onze cursus kun je gewoon binnen 1 dag geslaagd zijn voor je theorie examen! Dat is toch te gek!

Lekker snel geslaagd door onze unieke lesmethode

Niet alleen heb je super snel het felbegeerde theorie certificaat binnen gesleept, het kost je ook nog eens zeer weinig tijd. Wanneer je zelf aan de slag gaat en de auto theorie uit boeken aan gaat leren ben je meestal meerdere dagen tot wel weken bezig om alle theorie goed in je hoofd te krijgen. Hoe kan het dan dat je de theorie met onze cursus binnen 1 dag helemaal aangeleerd kan krijgen? Dit kan door onze unieke lesmethode.

Sowieso werkt leren in een groep veel beter dan leren in je eentje. Je hebt steun aan de groep en iedereen helpt elkaar. Wij werken met goed getrainde docenten die jou alle lesstof perfect binnen 1 dag kunnen aanleren. Met duidelijk beeldmateriaal en een goed te begrijpen uitleg van de docent leer je alle theorie makkelijk aan. De docent heeft ook nog eens handige trucs, tips en ezelsbruggetjes voor je, zo kan je ook de moeilijke theorie prima onthouden.

Als alle lesstof goed genoeg in je hoofd zit ga je oefen examens maken. De vraagstellingen en instink vragen van de oefen examens zijn hetzelfde als op het examen bij het CBR. Je leert dus meteen waar je straks bij je echte examen extra op moet letten.

Bekijk ons hele cursusaanbod op onze site

Ben jij nog niet oud genoeg om je auto rijbewijs te halen maar wil je wel heel graag op een scooter rond gaan rijden? Om je scooter theorie snel aan te leren kan je ook een cursus bij ons volgen!

Tijdens onze scooter theoriecursus wordt je binnen 1 dagen klaargestoomd voor het theorie examen. Wil je meer weten over onze cursussen of wil je je graag inschrijven? Check dan onze site!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/