Miron bv
Image default
Dienstverlening

Een fijne trimsalon Den Bosch

Wanneer u uw hond naar de beste hondentrimsalon in Den Bosch brengt, dan weet u zeker dat uw hond er prachtig verzorgd weg gaat! Bij een afspraak wordt passend advies gegeven en u kunt zelf uw wensen doorgeven aan de trimmer. Vacht en nagels geknipt, fris gewassen en een glanzende vacht. Dat is wat u kan verwachten van deze hondentrimsalon in Den Bosch. Ook kunt u bij de trimsalon terecht als uw hond last heeft van teken of vlooien. Na een bezoekje aan de trimmer is uw hond volledig behandeld en heeft hij razend snel geen last meer van deze beestjes.

De juiste voorbereiding

U kunt uw hond goed voorbereiden op een boekje aan de trimsalon. Het zou kunnen dat uw hond het spannend vindt om naar de hondentrimsalon te gaan. U laat hem natuurlijk achter op onbekend terrein. Daarom is het van belang dat u zo vroeg mogelijk uw hond al laat wennen aan een trimmer. Een trimbeurt duurt zo’n twee tot vijf uur. U zou zelf kunnen oefenen met uw hond voor een langere tijd stil laten staan of zitten. Zo kan de trimmer goed en zorgvuldig haar werk doen. Gemiddeld moet uw hond om de vier maanden naar de trimmer, dit hangt onder andere af van de lengte van de vacht.

De behandeling in de Salon

Met ons professionele en vertrouwde team proberen wij het voor u als uw hond zo goed en fijn dat laten verlopen. Voorafgaand van de behandeling krijgt u de tijd om te wennen samen met uw hond. Zo ervaart uw hond het minste stress. U kunt rustig zitten en het beste moment voor uw hond uitkiezen. Wachten kan in daarvoor speciale kamers met koffie. Na de behandeling proberen wij u altijd met lach eruit te laten komen. Ook uw hond moet zich fijn voelen met de eerste stappen buiten onze salon. Zo werken wij samen met u, het team en de hond voor het beste resultaat.