Miron bv
Image default
Aanbiedingen

System Engineer

System Engineer

Als system engineer ben je bezig met veel dynamische projecten, waar je je creativiteit kunt uiten.

Hoe word ik een Coolblue systeemingenieur?

Als system engineer ben je verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van tools in Coolblue. Hiervoor wil je weten waarom bepaalde activiteiten werken en onderzoeken hoe ze werken, waardoor je leergierig bent, en dit is waar we naar op zoek zijn. Je gaat in gesprek met verschillende stakeholders en developers om te kijken of jouw nieuwe oplossing werkt. Op deze manier kun je Coolblue elke dag maken.

Wil je toch een Coolblue systeemingenieur worden? Sunniva legt uit hoe u dit moet doen.

Je doet dit graag

Het platform opzetten en verbeteren, dat door meer dan 3000 gebruikers is gebruikt;

Voer tests uit om te zien of de oplossing daadwerkelijk verschijnt;

Presenteer aan andere collega’s zodat ze kunnen begrijpen wat het team doet;

Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Creëer een platform om duizenden Windows-clients volledig in te zetten en te onderhouden, samen te werken met andere teams, zoals het Videoteam, en deel te nemen aan de livestream op vrijdagmiddag;

Hier realiseer je je dat je een echt persoon bent.

Azure / AWS-cloud is een gebied dat u kent. U droomt van automatisering en configuratiebeheer. Een groot idee begint altijd met een klein idee;

De API heeft voor u geen geheimen.

U zoekt op het werk

Met meer dan 30 cursussen in onze eigen leerfabriek ga je elke dag vooruit. Korting op alles wat we verkopen. Een ongekende goede werksfeer.

Zorg voor verse snacks, maandelijkse drankjes, het legendarische Coolblue feest, de leukste teamevenementen en informele en leuke afdelingen. 25 vakanties.

Als je belooft terug te komen. Reiskostenvergoedingen en pensioenregelingen. Het kantoor waar je foto’s wilt maken op een toplocatie.

Vanuit het centrum van Rotterdam duurt het 3 keer langer om er te komen. Oké, dit is 2 minuten lopen.

Het is zeer waarschijnlijk dat u wordt geraakt door een graankanon. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar hebben we altijd voor open gestaan. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Platte organisatie in brede zin. Dus je kunt bier drinken met je baas.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/system-engineer.html