Miron bv
Image default
Bedrijven

Laat uw badkamer vervangen door deze professionals

Wilt u uw badkamer laten vervangen door een professional? Schakel dan Gebr. Janssen uit Beugen in. Dit is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Al meer dan 125 jaar zijn ze werkzaam in deze branche en leveren ze echt vakmanschap en de beste kwaliteit. Hierbij staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Door middel van duurzame innovaties en technieken om energie te besparen, dragen ze bij aan een beter milieu. Dit verhoogt ook het wooncomfort en zorgt ervoor dat u lang, veilig en comfortabel woont.

Bewonder de badkamers in de showroom

Een badkamer vervangen door de Gebr. Janssen gebeurt met de grootste precisie. Het is mogelijk om uw huidige badkamer te verbouwen, maar voor een compleet nieuwe badkamer kunt u ook bij hen terecht. Ze hebben een uitgebreide showroom in Beugen waar u alle complete badkamers kunt bewonderen. Van diverse toonaangevende merken en in vele uiteenlopende stijlen vindt u hier gegarandeerd de badkamer die bij uw woning past. Daarnaast vindt u hier ook losse onderdelen. Op deze manier kunt u uw eigen badkamer samenstellen. Alle onderdelen zijn op voorraad in hun magazijn. Op deze manier profiteert u van een korte levertijd en geniet u binnen een mum van tijd van uw nieuwe badkamer.

Neem contact op en bespreek uw wensen

Wilt u uw badkamer laten vervangen door deze professionals? Neem dan contact op met de Gebr. Janssen. Zij helpen u verder. Weet u niet precies wat voor soort badkamer of welke losse onderdelen bij de rest van uw woning passen? Dan adviseren deze professionals u graag. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid van hun medewerkers kunnen zij u alles vertellen over de verschillende producten en diensten. Zij denken dan ook graag me u mee. Ook wanneer u interesse heeft in de rest van hun dienstverlening, bijvoorbeeld dakbedekking of installatietechniek, kunt u contact met hen opnemen. Zij staan u graag te woord!

https://www.janssenbeugen.nl