Mironbv
Beauty en verzorging

Wil jij wenkbrauwen epileren in Nijmegen leren?

Wil je mensen verwennen met lichaams- en gezichtsbehandelingen? Wil je werken binnen een flexibele, veelzijdige en ontspannen branche? Dan is de op opleiding wenkbrauw specialiste iets voor jou. De opleiding wenkbrauw specialist leer je bijvoorbeeld wenkbrauwen epileren in Nijmegen. Het is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je wordt als schoonheidsspecialiste opgeleid met specialisatie tot de wenkbrauwen, zo ka jij wenkbrauwen epileren in Nijmegen. Het doel van jouw werk is dubbelzijdig. Je helpt niet alleen mensen om hun natuurlijke schoonheid te behouden of te vernieuwen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

De opleiding is heel breed. Van gelaatsverzorging, lichaamsbehandelingen, make-up, pedicure, manicure, ontharingstechnieken tot massage; het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding. Maar het zwaartepunt ligt op de wenkbrauwen, je leert wenkbrauwen epileren in Nijmegen, maar ook hoe de juiste vorm zet en hoe je wenkbrauwen kan veren. Het is en opleiding waarbij de praktijklessen de boventoon voeren. Maar ook theorie komt aan bod.  Je leert alles over de menselijke anatomie, pathologie en fysiologie voor het verantwoord uitvoeren van je taken als schoonheidsspecialist. Andere essentiële thema´s zijn veilig en hygiënisch werken, productenleer, salonbeheer en klantgericht werken.

Waarom je deze opleiding moet volgen?

De opleiding wenkbrauw specialist is de beste in zijn branche, zo kun jij  de perfecte wenkbrauwen epileren in Nijmegen. De lessen worden gegeven door zeer ervaren vakdocenten. Daarnaast zijn het kleine groepen waarin je les krijg, persoonlijke aandacht is daarom een vanzelfsprekendheid. De opleiding wordt daarnaast erkend door de hogere leerscholen en staat ook hoog aangeschreven. Met het diploma kun je daarna in verschillende schoonheidscentra gaan werken. De lessen van de opleiding wenkbrauw specialist zijn overdag ende opleiding duurt een half jaar.  Is werken met mensen en schoonheid iets wat helemaal bij jou past? Schrijf je dan in voor de opleiding wenkbrauw specialist en leer wenkbrauwen epileren in Nijmegen.