Industrie

Transportverpakking geschikt voor lucht- of scheepvaart

Heeft u een bedrijf waarbij u regelmatig artikelen naar het buitenland stuurt? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een transportverpakking van kwaliteit te gebruiken. Een slechte verpakking kan bijvoorbeeld schade toebrengen aan uw artikelen en dat wilt u natuurlijk niet. Uw klanten hebben een product besteld dat ze ook graag heel ontvangen, en dat is logisch. Kies er daarom voor om uw transportverpakking op maat te laten maken door een bedrijf als Readybox. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame transportverpakkingen die geschikt zijn voor export. Zij weten de juiste verpakkingen te maken voor zowel de luchtvaart als voor de scheepvaart.

Makkelijk verplaatsbare transportverpakkingen

Wilt u graag een transportverpakking die makkelijk te verplaatsen is? Ook dan bent u bij Readybox in goede handen. De transportverpakkingen worden zo gemaakt dat deze eenvoudig te verplaatsen zijn met een vorklift of een handpallettruck. Bovendien zijn ze makkelijk te stapelen én kunt u ze opvouwen. Door ze op te vouwen wanneer er geen goederen in zitten, bespaart u veel ruimte in uw opslag. Wist u dat het zelfs mogelijk is om de transportverpakking te laten voorzien van een corrosievrije binnenlaag? Vooral bij het transport van machines is dit erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat uw machines roestvrij blijven onder alle omstandigheden.

Personaliseer uw verpakking

Veel bedrijven kiezen er bovendien voor hun logo op de verpakking te laten zetten. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Dat kan van positieve invloed zijn op het imago van uw organisatie bij uw klanten. Lijkt dit u ook wel wat? Of bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is wat betreft uw transportverpakking? Neem dan contact op met Readybox. De medewerkers van dit bedrijf vertellen u dan alles over de mogelijkheden en ze denken graag met u mee.

https://www.readybox.nl/