Mironbv
Vervoer en transport

Laat uw droom om te leren vliegen uitkomen

Heeft u een langgekoesterde droom om eens in de cockpit te kruipen en een vliegtuig te besturen? Zwevend door de lucht ervaart u een ultiem gevoel van vrijheid. Dwars door de wolken en neerkijkend op de wereld bent u even helemaal los van alles. U legt gemakkelijk grote afstanden af en voor u het weet, heeft u het hele gebied van bovenaf mogen zien. Ziet u het helemaal zitten om te leren vliegen? Kies dan voor een proefles vliegen bij vliegschool AeroLin.

Stijg op met het stuur zelf in handen

Bij AeroLin kiest u voor een proefles waar u de mogelijkheid heeft zelf het vliegtuig te besturen. Op die manier ervaart u zelf hoe het is om te vliegen! Daarnaast is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om uw Private Pilot License (PPL) te behalen. Ook voor wie in de veronderstelling is dat een vliegles veel geld kost, bewijst deze vliegschool het tegendeel. Er worden twee verschillende pakketten aangeboden waarbij u kiest uit een proefles van 30 of 60 minuten. Deze vlieglessen worden gegeven op vliegveld Midden-Zeeland door een bekwame instructeur. Zo leert u de basisprincipes en gaat u voor het eerst de lucht in. Voor wie er al lang van droomde om te leren vliegen, wordt het nu werkelijkheid!

Bekijk Rotterdam, Zeeland en België op een andere manier

Lijkt leren vliegen u interessant, maar vindt u het ook geweldig om in te stappen en zelf rond te kijken? Dan kiest u ervoor om een rondvlucht te boeken bij AeroLin! Samen met de piloot kiest u een route naar wens. Bedenk vooraf wat u graag wilt zien of laat u verassen. Wat dacht u ervan om de Zeeuwse Deltawerken van bovenaf te zien? Door een rondvlucht te boeken ziet u de omgeving op een heel andere manier. Volg de havenroute vanuit het vliegtuig, spot zeehonden of bewonder de vele tulpen vanuit de lucht. Dit is gegarandeerd een ervaring die u nooit meer vergeet. Wilt u een rondvlucht boeken of leren vliegen? Neem dan snel contact met hen op!