Mironbv
Vervoer en transport

Een jachtmakelaar voor uw boot

Wilt u een boot kopen of verkopen, dan kunt u terecht bij een jachtmakelaar. De jachtmakelaar bemiddelt tussen u en de koper of verkoper van uw boot. Zo zorgt u ervoor dat u de juiste prijs vraagt of betaalt en dat u tevreden naar huis gaat. White Whale Yachtbrokers is een jachtmakelaar die u graag helpt. Het maakt niet uit welke boot u wilt kopen, alles is namelijk mogelijk. De transactie kan in het binnenland maar ook in het buitenland gebeuren: White Whale Yachtbrokers zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

De transactie rondom een boot

White Whale Yachtbrokers wil de transactie rondom een boot zo soepel mogelijk laten verlopen. Met hun ervaring weten de medewerkers van dit bedrijf precies hoe dit moet. U hoeft u daarom zelf nergens zorgen over te maken. White Whale Yachtbrokers geeft u advies, helpt u om uw boot te laten taxeren en zorgt voor een goed verkoopplan. Als u een boot wilt kopen, dan heeft u voordat u het weet een boot van goede kwaliteit in huis. Als u juist een boot wilt verkopen, zorgt White Whale Yachtbrokers ervoor dat u een goede koper vindt. 

De voordelen van een jachtmakelaar

Met een jachtmakelaar hoeft u niet zelf naar een koper of verkoper te zoeken en kunt u dit proces aan een professional overlaten. U kunt altijd vragen stellen of om advies vragen. Nog een voordeel is dat White Whale Yachtbrokers een groot netwerk aan partners heeft en hierdoor makkelijk kopers en verkopers vindt. Het bedrijf heeft ook vooral een internationaal netwerk. Dit is handig, omdat het bedrijf heel veel buitenlandse kopers aantrekt. Met de goede connecties van White Whale Yachtbrokers vindt u zo een goede boot om te kopen, of iemand die uw boot juist wil kopen. White Whale Yachtbrokers zorgt bovendien voor lage kosten en voor betrouwbaarheid.